Σίτες

Ανοιγόμενες

Ανοιγόμενες σίτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Το πανί είναι από soft fiberglass που δε σαπίζει και δεν καίγεται. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται και σίτα από αλουμίνιο ή σήτα pet screen από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει σε ιδιαίτερες καταστάσεις όπως «σκυλιά, γάτες». Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμο της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες.

Plisse

Η σίτα Plisse με οδηγό αποτελεί την πλέον κατάλληλη και ταυτόχρονα οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Η ευκολία στη χρήση της ενδυναμώνεται από ένα ειδικό σύστημα κύλισης, το οποίο παρέχει την δυνατότητα στην σίτα να σταματά σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς να επιστρέφει αυτόματα στην αρχική της θέση δίνοντας έτσι ελευθερία στον χρήστη. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί από άκαυστο fiberglass (ίνες υάλου με επικάλυψη από πλαστικό PVC μεγάλης αντοχής). Ανεμπόδιστη και ελεύθερη διέλευση επιτυγχάνεται με το πολύ μικρό ύψος του κάτω οδηγού, μόλις 8mm. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η σήτα αυτή επιτρέπει την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, σε μονόφυλλη ή δίφυλλη έκδοση. Με την ανώτερη αισθητική τους, οι σίτες πλισέ τοποθετούνται σε όλους τους χώρους χωρίς να μειώνουν στο ελάχιστο την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Σίτα Κάθετης Κίνησης

Σίτα κάθετης κίνησης, διατίθεται και με φρένο επαναφοράς της σίτας. Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων αλουμινίου