ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος μας είναι μετά από τρεις γενιές να σας διαθέτουμε προϊόντα πιστοποιημένων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, χωρίς ενδιάμεσους και μπορούμε να διατηρούμε το κόστος χαμηλό. Είμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις. Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας μας από την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Άψογη γραμμή, πρωτοποριακό design, με σημασία στη λεπτομέρεια, στην υψηλή και εργονομική αισθητική, με σεβασμό στο προσωπικό γούστο. Ποιότητα εφαρμοσμένη με εμμονή στην τελειότητα που αντέχει στο χρόνο και υπερέχει στη σύγκριση και ξεχωρίζει στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών. Η Alttech απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το όνειρο για ποιοτικότερη διαβίωση μέσα από ένα νέο, μοντέρνο, άνετο και αναβαθμισμένο ενεργειακά περιβάλλον.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ελάτε να συζητήσουμε το επόμενό σας project!

Πρωτόκολλα Ποιότητας

Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα διασφάλισης ποιότητας για τους πελάτες μας!

Εργασιακή Εμπειρεία

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και πραγματική εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη

Εμπιστοσύνη

Η Alttech απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το όνειρο για ποιοτικότερη διαβίωση μέσα από ένα νέο, μοντέρνο, άνετο και αναβαθμισμένο ενεργειακά περιβάλλον.

Διαφάνεια

Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, χωρίς ενδιάμεσους και μπορούμε να διατηρούμε το κόστος χαμηλό. Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας μας από την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

OUR TEAM

Είμαστε περίφανοι για την ομάδα μας!

Όλη η ομάδα της Alttech αποτελείτε από καταρτισμένους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρεία στο χώρο και γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση!

ΤΕΧΝΙΚΗ
95%
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
88%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
100%