Ανοιγόμενα Κουφώματα

Τα ανοιγόμενα κουφώματα υπάρχουν σε πολλούς τύπους και σχέδια στα οποία μπορεί να προστεθεί τζάμι, σήτα, παντζούρι ή ρολό στην έξω πλευρά εφόσον το επιθυμείτε. Τα ίδια προσφέρουν καλή μόνωση και μεγάλη ασφάλεια.  Αποτελούν την πιο συχνή επιλογή των καταναλωτών σήμερα αναφορικά με τα κουφώματα αλουμινίου. Τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε μονοκατοικίες, κτίρια και εξοχικές κατοικίες. Μπορούν να αντικαταστήσουν εξαιρετικά παλιές και ξύλινες κατασκευές. Ακόμη, μπορούν να έχουν την επιλογή της ανάκλισης εφόσον το επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε θερμοδιακοπτόμενα ή μη. Σχετικά με τον οικονομικό παράγοντα, είναι μερικώς πιο ακριβά από τα συρόμενα κουφώματα. Παρόλα αυτά όμως προσφέρουν πολλές λύσεις και εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν την πλειονότητα των απαιτήσεων.

Πλεονεκτήματα ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου


Τα ανοιγόμενα κουφώματα προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα στον χώρο σας:


1. Ευελιξία: Επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση της εισροής φωτός και αέρα στον χώρο.
2. Ασφάλεια: Συχνά διαθέτουν πολλαπλά σημεία κλειδώματος, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.
3. Εξοικονόμηση Ενέργειας: Με την κατάλληλη επιλογή υλικών, μπορούν να βελτιώσουν τη θερμομόνωση του χώρου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Κατηγορίες ανοιγόμενων κουφωμάτων

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανοιγόμενων κουφωμάτων, ανάλογα με τον τρόπο ανοίγματος και το υλικό κατασκευής:
1. Κουφώματα Παραθύρων: Τα πιο συνηθισμένα, με διάφορους τρόπους ανοίγματος όπως ρολόι, στροφής ή ανακλιστικά.
2. Κουφώματα Πορτών: Μπορούν να είναι μονές, διπλές ή συρόμενες.
3. Υλικά Κατασκευής: Ξύλο, PVC, αλουμίνιο, ή συνδυασμοί αυτών.


Γιατί να επιλέξω ανοιγόμενα κουφώματα


Η επιλογή των ανοιγόμενων κουφωμάτων είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν λειτουργικότητα, αισθητική και ασφάλεια. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης συντήρησης και καθαρισμού. Σε συνδυασμό με τη σωστή επιλογή υλικών, τα ανοιγόμενα κουφώματα μπορούν να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας, συμβάλλοντας στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας. Ταυτόχρονα, παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση, ηχομόνωση και αδιαβροχοποίηση απέναντι στον αέρα και το νερό.

Ανοιγόμενα / Ανακλινόμενα

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ_360Χ290_2
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ_360Χ290
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ_390Χ260