Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου

Τα συρόμενα κουφώματα επιλέγονται πλέον συχνά στις ανακαινίσεις όταν ο ενδιαφερόμενος αναζητά ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου. Ταυτόχρονα επιλέγονται ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους λόγω της αξιοπιστίας τους και την αντοχή στο χρόνο.

Πλεονεκτήματα στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου

 

Εξοικονόμηση Χώρου


Επειδή τα φύλλα τους συρρικνώνονται παράλληλα, τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου εξοικονομούν χώρο, καθιστώντας τα ιδανικά για μικρούς χώρους ή εκεί όπου η ελευθερία κίνησης είναι σημαντική.

Αντοχή στο χρόνο

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό που δεν σκουριάζει, δεν αλλοιώνεται εύκολα από τις καιρικές συνθήκες και διατηρεί την αντοχή του με το πέρασμα του χρόνου.


Ποικιλία σχεδίων


Διατίθενται σε πολλά σχέδια, χρώματα και τεχνικές προδιαγραφές, επιτρέποντας την προσαρμογή τους σε κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και προτίμηση.


Ενεργειακή Απόδοση


Σε συνδυασμό με το κατάλληλο τζάμι, τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και ψύξης.


Ευκολία στη Χρήση


Οι σύγχρονοι μηχανισμοί τους επιτρέπουν εύκολο και ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο, ακόμη και σε πολύ μεγάλες διαστάσεις.

 

Οι σημερινές σειρές των συρόμενων κουφωμάτων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και των περισσότερων καταναλωτών. Προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερη μόνωση ενώ κυκλοφορούν και θερμομονωτικές λύσεις. Χρειάζονται λιγότερο χώρο από τα ανοιγόμενα κουφώματα για να τοποθετηθούν και μπορούν να πάρουν σήτα, τζάμι, πατζούρι ή ρολό εξωτερικά.

Συρόμενα